Lauantai 02.12.2023
Nimipäivät: Anelma, Unelma

Tuuli:
 

Visit Lammin heijastinpuu kaipaa heijastimia

Heijastinpuutempaus on nyt uusinta uutta. Visit Lammi.

Lammin Joulunavauspäivänä 20.11. @VisitLammi ripustaa puuhun yritysten lahjoittamia heijastimia. Siihen asti (ja sen jälkeen) kuka tahansa voi viedä laatikoissa pyörivät ylijäämäheijastimet puiden oksille toisten iloksi ja turvaksi. Heijastimia voi lainata tai ottaa omaksi. Visit Lammi seuraa heijastinten kertymistä puihin ja raportoi tilanteen kehittymisestä. Ensimmäiset heijastimet ovat jo ilmestyneet puun oksille.

Heijastinpuut toimivat näin: Jos et omista heijastinta, voit hakea sellaisen puusta. Jos heijastin on unohtunut, ota iltalenkillä yksi heijastinpuusta, vaikka lainaan. Heijastinta ei ole siis pakko ottaa omaksi, vaan sen voi vaikka paluumatkalla palauttaa puuhun. Kuka tahansa voi viedä ylimääräisiä heijastimia, lainata niitä tai ottaa omaksi Heijastinpuista. Tempauksen puut ovat kolme pientä kuusta Lamminraitilla, ABC-kylmäaseman tuntumassa. Visit Lammi on saanut Osuuskauppa Hämeenmaalta luvan käyttää näitä puita Heijastinpuu-tempauksessa.

Lammin joulunavauksessa 20.11. paljastamme yritykset, jotka ovat lahjoittaneet heijastimia tempaukseen. Lahjoittajia on tällä hetkellä kolme – lisää mahtuu mukaan! Yritysten heijastimia lisätään puihin myöhemmin, jotta heijastinpuussa olisi koko pimeän kauden ajan otettavaa tai lainattavaa. Lahjoittajia siis toivotaan runsaasti! Yhteyttä voi ottaa vaikka Instagramin VisitLammi-sivulle yksityisviestillä tai Messengerillä sivulle Lammilaiset.

Kun postaat somessa heijastimista, käytä tunnistetta #visitlammi, jotta voimme jakaa julkaisuasi tarinassamme.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.