Perjantai 05.06.2020
Nimipäivät: Sulevi
Lammi
Pilvistä
10°C
Tuuli: 4 m/s P
 

Sari Rautio lähtee kuntavaaliehdokkaaksi

Hämeenlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio (kok.) aikoo asettua tuleviin kuntavaaleihin ehdokkaaksi. Rautio täytti kokoomuksen virallisen ehdokassitoumuslomakkeen liki viidensadan kokoomuslaisen yleisön edessä lauantaina, puolueen kunta- ja kaupunkipoliittisen verkoston puheenjohtajan ominaisuudessa.

Sari Raution johtama kunta- ja kaupunkipoliittinen verkosto kehotti kokoomuksen puheenjohtajapäivillä Järvenpäässä mukana olleita satoja kokoomuslaisia lähtemään kuntavaaliehdokkaiksi. Rautio toimii myös Suomen Kuntaliiton hallituksen 1. varapuheenjohtajana.

Päätös kuntaehdokkuudesta syntyi Raution mukaan pitkällisen pohdinnan tuloksena.

– Minua on aktiivisesti pyydetty ehdolle kokoomuksen toimesta, ja olen saanut paljon tukea ja kannatusta. Ja toki Hämeenlinnan sekä hämeenlinnalaisten parhaaksi vaikuttaminen kiinnostaa edelleen.

– Sari Rautiolla on laaja kokemus kunta-alasta ja kehittämisestä sekä monipuoliset verkostot koko valtakunnassa. On loistavaa, että hän sitoutui tänään kokoomuksen ehdokkaaksi kuntavaaleissa, kommentoi kokoomuksen puoluesihteeri Kristiina Kokko.

– Sari Rautio on kaupunginhallituksen puheenjohtajana erittäin tärkeä hämeenlinnalainen vaikuttaja ja vahva osaaja. Kokoomus oli Hämeenlinnassa viimeksi kuntavaalien suurin puolue. Tavoitteemme on suurimman puolueen asema myös tällä kertaa, ja Sari Raution ehdokkuus onkin todella hyvä uutinen vaalityöllemme, linjaa Kokoomuksen Hämeenlinnan kunnallisjärjestön puheenjohtaja Antti Ahonen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.