Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

Pauliina Hirviniemi Suomen Nuorkauppakamareiden keskusliiton hallitukseen

Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin Pauliina Hirviniemi on valittu viikonloppuna Kuopiossa järjestetyssä Suomen Nuorkauppakamareiden vaalikokouksessa keskusliiton hallituksen jäseneksi. Hirviniemi valittiin hallitukseen yhteiskuntavaikuttamisen kehitysjohtajaksi.

– Olen todella onnellinen valinnastani ja mahdollisuudesta päästä tekemään vaikuttavaa toimintaa Nuorkauppakamarissa kansallisella tasolla. Yhteiskuntavaikuttaminen on ollut aina sydäntä lähellä ja uskon, että yhdessä muun valitun hallituksen kanssa saamme nostettua nuorkauppakamarin yhteiskunnallista vaikuttavuutta uudelle tasolle, Hirviniemi iloitsee.

Hirviniemi on liittynyt nuorkauppakamariin 2016, toiminut Hämeenlinnan Nuorkauppakamarissa aktiivisesti useissa eri rooleissa ja samoin nuorkauppakamarin aluetasolla. Kuluvan vuoden hän on toiminut keskusliitossa projekteista ja toiminnasta vastaavana päällikkönä.

Nuorkauppakamari on 18–40-vuotiaiden itsensä kehittämis- sekä verkostoitumisjärjestö, jolla on kansainvälisesti jäseniä yli 200.000.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.