Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

Kokemusta rikkaampana kotiin

Lammilainen Titta Malinen palasi Turun Tangomaratonilta kokemusta rikkaampana kotiin. Jatkopaikka finaalikarsintoihin ei osunut kohdalle ja Titan matka Tangomarkkinoille siis päättyi jo ensimmäiseen lauluun. Tämä ei energistä Tittaa lannista, suunnitelmissa on keikkailu oman kylän soittajista kootun bändin kanssa.

Titta Mangomaraton -lookissaan.

Titta Mangomaraton -lookissaan.

Tangomaratonille sai valita kaksi biisiä esitettäväkseen kymmenen kappaleen listalta. Titta esitti ensimmäisenä Valoa ikkunassa, jonka varsin moni muukin oli kaikeksi onnettomuudeksi valinnut ensimmäiseksi biisikseen. Saman biisin kuunteleminen kerta toisensa jälkeen saattoi hiukan puuduttaa tuomareita.

– Näin jälkeenpäin voi miettiä, että olisi pitänyt sittenkin esittää ensin Rakkauden yö, jonka olin valinnut toiseksi. Sitä en nimittäin kuullut kenenkään toiseen vaiheeseen päässeen esittävän, Malinen analysoi kotimatkalla Turusta.

Titta Malisen mukaan Tangomaratonilla taso oli huiman korkea, ja hyviä laulajia jäi pois finaalikarsinnoista. Tangomaratonilta pääsi jatkoon kahdeksan naista ja kahdeksan miestä, Keravan finaalikarsinnoissa putoaa kesäkuun 17. päivä vielä kaksi ja kaksi pois joukosta.

Titta oli toista kertaa pyrkimässä Tangomarkkinoille. Ensimmäisen kerran hän oli kokeilemassa onneaan kymmenen vuotta sitten, jolloin ei osaaminen ollut vielä sillä tasolla että jatkopaikkaa olisi tullut. Tällä kertaa oma esitys meni suunnitellulla tavalla, vaikka Titta onkin viimeiset viisi vuotta pitänyt taukoa musiikkihommista.

Hyviä laulajia jäi muitakin rannalle Turun Tangomaratonissa. Titta Malinen seuraamassa toisten suorituksia.

Hyviä laulajia jäi muitakin rannalle Turun Tangomaratonissa. Titta Malinen seuraamassa toisten suorituksia.

– En jännittänyt, olin harjoitellut hyvin ja esitys pysyi hyvin hallinnassa.

Toisaalta matkan päättyminen Tangomaratoniin saattoi olla onni, sillä Titta on kevään laulanut oman kylän bändin kanssa. Hän uskoo, että keikkojakin alkaa tulla, ja ilman Tangomarkkinamenestystä voi keikkoja tehdä heti alusta alkaen omilla ehdoilla.

– Kataloisten kesäjuhlille voi tulla kuuntelemaan, esiinnyn siellä oman kylän bändin kanssa. Bändin nimeksi tuli Tuliset Tahdit, Titta Malinen kertoo.

Susanna Mattila
Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.