Lauantai 01.04.2023
Nimipäivät: Raita, Pulmu, Peppi
Lammi
Selkeää
3°C
Tuuli: 6 m/s N
 

Huumaantuneita ja päihtyneitä ajoneuvojen kuljettajia liikenteen seassa

Hämeen poliisilla oli noin 200 tehtävää vuorokauden sisällä. Liikennevirrasta jäi kiinni useita päihtyneitä kuljettajia.

Poliisipartio pysäytti Lahdessa Niemenkadulla ajoneuvon aamukahdeksalta tarkastusta varten. Ajoneuvoa kuljettanut keski-ikäinen mies osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Miehelle suoritettiin huumausainepikatesti, joka osoitti hänen käyttäneen huumausaineita ennen ajoa. Mies on jäänyt kiinni viimeisen vuoden aikana 13 kertaa kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja lähes jokaiseen niistä on liittynyt huumaantuneena ajo.

Puolenpäivän aikaan pysäytti partio Vesijärvenkadulla alle 40-vuotiaan miehen, jolla oli hallussaan anastetuksi ilmoitettu polkupyörä. Miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä myös puukko ja huumausaineita.

Puolenpäivän aikaan jäi Lahdessa Nastolassa Kauppakaaressa kiinni näpistyksestä hieman yli 40-vuotias nainen. Nainen oli laittanut kaupassa erilaisia tuotteita foliolla vuorattuun kassiin yli 100 euron arvosta.

Iltapäivästä oli Hattulassa tullut keski-ikäiselle pariskunnalle suusanallista riitaa, joka oli johtanut siihen, että pariskunnan mies oli riepotellut naista. Naiselle ei tullut vammoja tapahtuneesta. Päihteillä oli osuutta tapahtuneessa.

Maanantaina hiukan seitsemän jälkeen tapahtui Hämeenlinnassa Pikku Parolantiellä henkilöauton ja pakettiauton välinen nokkakolari. Tuntemattomasta syystä henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi vastaan tulleen pakettiauton keulaan. Törmäyksestä ei aiheutunut pahempia henkilövahinkoja. Henkilöautoa kuljettanutta vähän yli 20-vuotiasta miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen myös huumausaineita ennen ajoa.

Puolenpäivän aikaan jäi Hämeenlinnassa Hämeensaarentiellä sijaitsevassa liikkeessä kiinni alle 40-vuotias mies, joka yritti anastaa kahdeksan euron arvoisen pipon.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.