Lauantai 09.12.2023
Nimipäivät: Anna, Anne, Anni, Anu, Anneli

Tuuli:
 

Epäilyttävä kaupustelija liikkuu Lammilla

Lammilainen Iina Tuukkala kohtasi tänään kaupustelijan, jonka käytös herätti hänessä hämmennystä. Joko kaupustelijalla oli kauppa käynyt tavattoman hyvin, tai sitten hän oli liikkeellä aivan muin aikein kuin myymässä tekokukka-asetelmia.

– Hänellä oli kaksi isoa kestokassia missä kummassakin oli pohjalla vain kaksi asetelmaa. Saattoi toki olla ihan viattomasti liikkeellä mutta tuo kaupattavan tavaran vähyys pisti silmään. Mies käyttäytyi niin, että olisi avatessani oven tullut sisään jos olisin yhtään perääntynyt ovelta tai laskenut toisen käden oven kahvasta irti.

Kevät on usein asuntomurtojen sesonkiaikaa. Tuukkalankin mieleen nousi, että oliko mies tutkimassa paikkoja myöhempää, luvatonta vierailua varten. Tuukkala asuu alueella, jossa ei yleensä juuri muuta liikennettä ole kuin tien varrella asukkaiden aiheuttamaa. Kaupustelijalla on mukanaan paperilappu, josta selviää millä asioilla hän liikkuu. Suomea hän puhuu murtaen ja varsin vähän.

– Saattoihan tuo mies olla ihan viattomastikin liikenteessä, ja ymmärsi oikein hyvin kun sanoin kiitos ei. Ehkä kuitenkin kannattaa pitää silmänsä auki, Tuukkala pohtii.

Kaupustelija on liikkunut Lammilla ainakin Kuusimäen alueella.

Lammille.fi

 

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.