Torstai 25.04.2019
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus
Lammi
Selkeää
7°C
Tuuli: 0 m/s P
 

Muuttunut yksityistielaki

14.2. klo 17:00 Turvantalo, Mommilantie 7, Lammi

Lammilainen yrittäjä Kimmo Matoniemi on järjestänyt osana Tiko-tieisännöitsijäkoulutusta Lammin Turvantalolle tilaisuuden, jossa on mahdollista kuulla ajankohtaista asiaa muuttuneen yksityistielain vaikutuksista. Lisäksi kuullaan, miten uusi yksityistielaki muuttaa kuntien avustusjakoperusteita. Asiasta kertoo maanmittausteknikko Jaana Rahkola Hämeenlinnan kaupungilta.

Lauri Laaksonen Metsänhoitoyhdistys Kanta-Hämeestä tulee kertomaan metsäteiden merkityksestä puukaupalle ja Tiko-tieisännöitsijä Anu Perttunen kertoo Tieisännöitsijän tarjoamista palveluista.

Kimmo Matoniemi kertoo uuden yksityistielain tiekunnille tuomista muutoksista. Tilaisuuden lopuksi on mahdollisuus keskustella ja verkostoitua. Tilaisuus on osa Matoniemen Tiko-tieisännöitsijä -opintoja.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, minkä vuoksi toivotaan ilmoittautumisia 12.helmikuuta mennessä Kimmo Matoniemelle: kimmo.matoniemi@gmail.com  tai 050-5678005.

Ohjelma:

17.00 kahvitarjoilu

17.30 Uusi yksityistielaki muuttaa kaupungin avustusjakoperusteita

          Jaana Rahkola, maanmittausteknikko, Hämeenlinnan kaupunki

18.00 Metsätiet tärkeä osa puukauppaa

          Lauri Laaksonen, Metsänparannusasiantuntija, Mhy-Kanta-Häme

18.40 Tieisännöitsijän tarjoamia palveluja tiekunnille

          Anu Perttunen, Tiko-Tieisännöitsijä, Tuulos

19.00 Uuden yksityistielain tuomia muutoksia tiekunnille

          Kimmo Matoniemi, Tieisännöitsijä

19.40 Keskustelua aiheesta

20.00 Tilaisuus päättyy 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 12.2.2019 mennessä kimmo.matoniemi@gmail.com  tai 050-5678005.

Mika Hämäläinen ja Kimmo Matoniemi ovat TIKO-tieisännöitsijäkoulutuksessa loppusuoralla. Päättötyönään kumpikin pitää kaikille avoimen yleisötilaisuuden Yksityistielain muutoksista, Hämäläinen Hollolassa ja Matoniemi Lammilla. Hämäläisen järjestämä tilaisuus kokosi Hollolan valtuustosaliin lähes sata henkeä. Kuva: Susanna Mattila