Keskiviikko 22.03.2023
Nimipäivät: Vihtori
Lammi
Sadekuuroja
4°C
Tuuli: 5 m/s SSW
 

Mansesteri Live

3.6. klo 20:00 Ravintola Hovi, Lammi

MANSESTERI LIVE
Lammin Hovi
Lauantai 3.6.2017

No huh huh!! Yli miljoona streamia kuukaudessa “Saravon Pekka” -kappaleella Spotifyssä.

Tamperelainen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.
Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Joulukuun alussa ilmestynyt uusin levy, ”Paratiisi palaa”, on yhtyeen neljäs albumi, joka on tyylillisesti RamHopia ollen siten uudenlainen aluevaltaus suomalaisessa hiphop-skenessä.
Mansesterin hiphop on energistä ja intohimoista musiikkia laajalla skaalalla aina huumoripitoisuudesta melankoliaan ja iskeviin rockrap-biiseiseihin. Levyllä on vielä mukana Mansesterin entinen jäsen Inde.

Mansesteri on keikkaillut mm. Robinin, Petri Nygårdin, Elastisen, Apulannan, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Anna Abreun, sekä JVG:n kanssa. Heidän levyillään on ollut useita vierailijoita kuten esimerkiksi uusimmalla, Tampere II-nimisellä sinkulla esiintyvä Mikko Alatalo, sekä HSU- kappaleella vieraileva Costello Hautamäki.
https://www.facebook.com/mansesteriofficial/
http://mansesteri.com/

✔ Showtime: n.klo 00:00
✔ Hovi Open 20-04
✔ Karaoke 20-04 (Pub)
✔ Night Club 22-04
✔ DJ Jojo

✔ Ennakkolippu 8€ (sis. narikan)
Ennakkoliput: Ravintola Hovi ja R-Kioski Lammi
✔ Ovilippu 12€ (sis. narikan)

Ravintola Hovi
Lammi, Hämeenlinna
Avoinna: Pe ja La klo 20-04