Sunnuntai 01.10.2023
Nimipäivät: Rauno, Rainer, Raine

Tuuli:
 

Lammin Ystävänpäivä

14.2. klo 9:00-20:30 16900 Lammi

Makeita tarjouksia ja ystävällistä ohjelmatarjontaa koko päivän ajan

Lammilaiset yrittäjät ja yhdistykset tempaisevat ensimmäisen kerran yhdessä Ystävänpäivän kunniaksi. Tarjolla on monenlaista ohjelmaa lammilaisissa liikkeissä kakkukahvitteluista ystävänpäivän tarjouksiin ja arvontaan – ei siis kannata keittää kahvia kotona tänä ystävänpäivänä! Ota ystävä mukaan, ja nauti kahvit Lammin Kopilla, Lammin Osuuspankilla tai Lammin Säästöpankin SenioriCaféssa. Eikä siinä vielä kaikki: Lammin Kukkatalon yläkerrassa on Pirjo Raittisen pop up -kahvila avoinna!

Luvassa on myös musiikkiesityksiä: kirjastolla esiintyy harmonikansoittaja Sara Niittyviita. Lammin Kukkatalolla lukiolaisten musikaaliryhmä antaa maistiaisia mitä tuleva musikaali, Pallo jalkaan tulee pitämään sisällään.

Yhdistykset esittelevät toimintaansa ja kaupungin tervehdyksen Lammin ystävänpäivään tuo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio. Pia Niemikotkan ja Miia Raussin kanssa voit käydä vaihtamassa ajatuksia Lammin elinvoimasta ja kertoa ideasi Lammin kehittämiseksi.

Jotain on jo saatu aikaiseksi: Lammin S-market ja Rinki Oy ovat siirtämässä ekopisteen sivummalle nykyiseltä paikaltaan Lamminraitin varrella.

Tavoitteena on jokavuotinen talviperinne, joka tuo esiin lammilaista tarjontaa, sisältää mielekästä tekemistä ja on hyvä päivä hyville teoille. Päivän ohjelma täydentyy edelleen, mukaan pääsee siis vielä! Katso ohjelma tästä linkistä >>