Tiistai 28.03.2023
Nimipäivät: Armas
Lammi
Lumikuuroja
-3°C
Tuuli: 2 m/s ENE
 

Lammin Ikkunat ja Ovet -ralli

20.1. klo 9:00 Mommilantie 21, Lammi

Lammin Urheiluautoilijat järjestää 20. tammikuuta 2018 Lammin Ikkunat ja Ovet -rallin, jonka keskuspaikka ja oheistoiminnot ovat Lammilla. Kilpailukeskuksena toimii Konnarin koulu, Mommilantie 21, 16900 Lammi.

Kilpailun lähtö tapahtuu Lammin keskustasta S-market Pellavan piha-alueelta ralliluokkien osalta klo 11:01 alkaen. Kilpailun kokonaisreitti on 162.5 kilometriä, josta erikoiskokeita (5kpl) on reilu 67 kilometriä.

Kilpailu on Historic Rally Trophy -sarjan ja HRCF Nuottisarjan kauden 2018 ensimmäinen osakilpailu. Kilpailussa ovat mukana HRT-sarjan kaikki 17 kilpailuluokkaa ja HRCF Nuottisarjan viisi kilpailuluokkaa. Osallistujaluetteloon pääset tästä >>

Lammin Ikkunat ja Ovet -ralli on myös Historic Regularity Rally Trophy -tasanopeusajosarjan, BMW Xtreme Rally -sarjan ja ilmajäähdytteisten Volkswagenien Aircooled.fi-rallisarjan osakilpailu. Kilpailussa tulee olemaan mukana myös erilaisia lisäluokkia.

Tervetuloa seuraamaan värikästä autourheilutapahtumaa Lammille. Lisätietoa Lammin Urheiluautoilijoiden internet-sivuilla.

Rallin mainos