Perjantai 21.02.2020
Nimipäivät: Keijo
Lammi
Pilvistä
1°C
Tuuli: 8 m/s E
 

Lammi-viikko, lauantai

24.8. klo 9:00 Lammi

Lauantai 24.8.  

9.00 Pesispuulaaki. Ilmoittautuminen on käynnissä. Tarkemmat tiedot vapun jälkeen ilmestyneessä Lammin Lujan kausijulkaisussa. Yhteyshenkilö: Esko Lahti.  

Klo 11.00 Lammin Kotiseutulehden Vanhaa Lammia -kävelyretki kylällä. Yhteislähtö Peltolehdosta. Reitille suunnistetaan vanhojen valokuvien mukaan, joita voi katsoa puhelimella tai tabletilla retken aikana kohteissa ja verrata nykytilaan. Retkeä johdattaa Matti Siivonen.  Myös omatoimikierros mahdollinen. Lammin kotiseutu- ja kulttuuriyhdistys. 

Klo 12 alkaen Lammi ennen vanhaan -ryhmän vapaamuotoinen tapaaminen Peltolehdossa.  

Klo 12-16 Pop up –kahvila avoinna Peltolehdossa.  

Klo 14.00 Juha Riihirannan esitelmä Lammin asutuskehityksestä Peltolehdossa, kesto n. 2h. Järjestää: Lammin kotiseutu- ja kulttuuriyhdistys.  

Koko viikon ajan:

Koululaisten Pop up -kahvila kirjaston edessä arkisin. Koordinaattorina ja lasten apuna Miia Koskinen. Järjestäjät: Konnarin 4B ja Elina Mässi-Saarinen sekä Raila Nokelaisen pienluokat 1-4. 

Lammin Kotiseutulehden sukkakilpailuun osallistuneet sukat esillä Lammin kirjastolla koko viikon ajan. Yleisö voi äänestää suosikkiaan. Voittajan julkistus perjantaina toritapahtuman yhteydessä. 

Peltolehdon näyttelyt avoinna lähes koko viikon ajan. Seuraa ilmoittelua! 

Hakkalan koulun oppilaat lukevat lapsille ja vanhuksille lehtiä ja kirjoja ääneen päiväkodilla ja vanhainkodilla. Järjestävät: Jaana Hanhimäki ja Leija Kuuranhalla.