Lauantai 01.04.2023
Nimipäivät: Raita, Pulmu, Peppi
Lammi
Selkeää
-6°C
Tuuli: 2 m/s NNW
 

Aku Louhimies: Tuntematon sotilas

20.11.–21.11. klo 18:30 Turvantalo, Lammi

AKU LOUHIMIEHEN Tuntematon sotilas on VÄINÖ LINNAN klassikkoromaaniin perustuva kuvaus jalkaväkiosaston yli kolmivuotiseksi venyvästä sotatiestä Suomen jatkosodassa. Elokuva kertoo Rokan, Kariluodon, Koskelan, Hietasen ja heidän taistelutovereidensa tarinan – miten toveruus, huumori ja halu jäädä henkiin yhdistävät miehiä matkalla sinne ja takaisin. Sota mullistaa niin yksittäisen sotilaan kuin kotirintamalle jääneidenkin elämän ja jättää jälkensä koko kansakuntaan.

Tuntemattoman sotilaan näytöksissä on väliaika ja puffetti, josta voi ostaa elokuvaevästä sekä väliaikaa varten kahvilipun etukäteen. Kahvilipun hinta on 5 euroa ja kahvituksen järjestää Turvantalo. Kahvilippujen ostaminen ennakkoon on suositeltavaa, jotta väliaika ei venyisi turhaan. Kannattaa myös varata käteistä rahaa mukaan, sillä elokuvaliput maksetaan käteisellä samoin kuin puffetin antimet.

Lammin Säästöpankki on luvannut kustantaa elokuvalipun Tuntemattomaan sotilaaseen kaikille sotaveteraaneille.

Tuntemattoman sotilaan näytöksiin voi varata lippuja ennakkoon Helena Veräväiseltä p. 050 5670696.

Turvantalon elokuvat mahdollistavat Kiertue-elokuvateatteri Filmipyörä, Turvantalo, Lammin Sotaveteraanit, Lammin Säästöpankki ja Lammille.fi.

Elokuvan ohjaa: Aku Louhimies
Tuotanto: Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017 Oy, Aku Louhimies, Mikko Tenhunen ja Miia Haavisto
Käsikirjoitus: Aku Louhimies ja Jari Olavi Rantala
Turvantalolla: 20.11.2017 klo 18.30
Kesto: 2 h 59 min
Ikäraja: K-16 (13)