Sunnuntai 04.06.2023
Nimipäivät: Toivo
Lammi
Pilvistä
6°C
Tuuli: 4 m/s W
 
Avatar photo

Asiantuntijablogi kaupallisille yhteistyökumppaneille. Haluatko kirjoituksesi blogiin? Soita 040 5281 989!

TIPPAVAARAN MAATALOUSPALVELU: Uusi työntekijä yllättyi hyllyjen äärellä

|mainos| Tippavaaran maatalouspalvelun tiimi on vahvistunut yhdellä jäsenellä, kun Tomi Myyryläinen aloitti työt marraskuun alussa. Tomin vastuulla tulee olemaan myynti, asiakashallinta ja uusasiakashankinta. Tomi on koulutukseltaan agrologi ja viimeiset yhdeksän vuotta toiminut Lammin laatuvihanneksen yrittäjänä. Ura maatalousyrittäjänä toki jatkuu Tippavaaran työn ohellakin.

Tomi Myyryläinen on aloittanut Tippavaaran Maatalouspalvelussa marraskuun alusta. Kuva: Susanna Mattila

Tomi Myyryläinen on kolmen pienen lapsen isä, ja päivätöihin siirtymisen myötä hän on iloinen lisääntyvästä ajasta perheen kanssa. Vapaa-aika kuluu usein salibandyhallilla ja urheiluharrstusta täydentää koiran kanssa lenkkeily. Säännöllisen työajan myötä Tomi uskoo aikaa jäävän myös musiikkiharrastukselle. Tomilla on kosketinsoitin, jota hän soittelee omaksi ilokseen aina kun ehtii.

Ensimmäiseksi Tomi on saanut tutustua Tippavaaran toimintaan muun muassa tekemällä varastoinventaariota. Hän kertoo yllättyneensä myytävien nimikkeiden määrästä.

“Myytäviä nimikkeitä on hyllyssä noin 2000, se on aikamoinen määrä. Minuun teki vaikutuksen esimerkiksi rumpuputkien valikoima. Se on oheistuotteineen varmasti Lammin laajin,” Tomi arvelee.

Hasnkoja löytyy hyllystä hitsarinhanskoista viiltosuojattuihin työkäsineisiin. Hitsarin hanskat eivät päästä edes kipinöitä läpi. Kuva: Susanna Mattila

Tippavaaran Maatalouspalvelun toiminnassa Tomia viehättää erityisesti se, että yritys on puhtaasti paikallisin voimin rakentunut monialaiseksi maatalouskaupaksi, joka palvelee monipuolisesti myös muita kuin maanviljelijöitä.

“Esimerkiksi maanrakentajat löytävät Tippavaarasta varmasti kaiken talojen perustukseen tai tien perusparantamiseen tarvittavan,” Tomi vakuuttaa.

Tippavaaran tekemästä kaupasta suuri osa menee toimitusmyyntinä suoraan tiloille. Senpä vuoksi maanviljelijöiden ei välttämättä tule edes poikettua myymälässä asti, vaikka se Tomin mielestä kannattaisi. Eikä Tippavaara ole pelkästään maatilallisten kauppa.

On lisävalolla kokoa ja näköä! Ei tarvitse enää pimeässä tihrustaa, kun tämän asentaa traktorin nokkaan! Kuva: Susanna Mattila

“Kotitarvekanoja monet pitävät paitsi maatiloilla myös taajamissakin. Tarvikkeita, kananruokaa ja -ravinteita löytyy moneen lähtöön. Samoin muiden harraste-eläinten omistajat voivat yllättyä huomatessaan, että Tippavaarasta löytyy monenlaista aina hevosten ja koirien ravinteista ja tarvikkeista kissanruokaan ja -hiekkaan,” Tomi sanoo.

Luonnonvalon koko ajan vähetessä Tippavaarassa on esimerkiksi laajennettu työvalojen valikoimaa ja nostettu valot paremmin esille öljyhyllyn päätyyn. Tomin suosikki valoista on todella tehokas lisävalo, joka karkottaa sysipimeänkin työmaalta.

“Tervetuloa kaupoille!” Tomi Myyryläinen Tippavaaran maatalouspalvelusta toivottaa. |mainos|

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.