Tiistai 05.12.2023
Nimipäivät: Selma

Tuuli:
 

Asiantuntijablogi kaupallisille yhteistyökumppaneille. Haluatko kirjoituksesi blogiin? Soita 040 5281 989!

TIPPAVAARAN MAATALOUSPALVELU: Tarkista siementen itävyys nyt

| MAINOS | Tippavaaran Maatalouspalvelun varasto täyttyi tänä aamuna nurmisiemensäkeistä ja lisää on tulossa vielä. Nyt onkin siis hyvä tilaisuus tulla hakemaan parhaat päältä, vielä pääsee valitsemaan. Toukokuulla valikoima jo kapenee. Jos olet mieltynyt johonkin tiettyyn nurmiseokseen, sitä saattaa vielä saada tilaamalla. Mutta kannattaa toimia heti.
Jos käytät omaa viljansiementä, tarkista itävyys näin keväällä.

Jos käytät tilan omaa viljansiementä, tarkista itävyys näin keväällä.

Yksi tärkeä asia on tarkistaa viljansiementen itävyys näin keväällä, jos käytät tilan omaa siementä. Jos itävyys on huono, vielä ehtii tilata uudet.

Peltomaan laatutestin tekemiseen on aikaa kuun loppuun. Hanget alkavat huveta nopsasti, kun vihdoin on saatu ainakin päiväsaikaan plussan puolelle lämpötilat. Moni on kertonut, että näytteen ottaminen on onnistunut hangen altakin. Ihan joka paikassa maa ei ole jäässä hangen alla. Kannattaa myös tarkistaa onko pellon viljavuusnäyte voimassa.

Nurmiviljelyllä on paljon positiivisia ympäristövaikutuksia.

Nurmiseokset ovat saapuneet Tippavaaran Maatalouspalvelulle.

Tukihakemusten tekoon päästään ensi viikolla, maanantaista alkaen. Viljelysuunnitelmat varmaankin kaikilla alkaa olla jo tehtynä? Muistathan, että tukihakemuksen tekemisen voit ulkoistaa, samoin viljelysuunnitelmien tekemisen. Niitä meillä tekee Mäkisen Hanna.

Kasvinsuojeluruiskujen testauspäivä on varmistunut, niitä testataan toukokuun 3. päivänä. Varaa aika Hannalta ja saat paluupostissa testausajan. Testaukset aloitetaan kymmeneltä aamulla.

Lauantaina Tippavaaran Maatalouspalvelulla on  perinteiset Kevätmarkkinat. Tule käymään! Ja muista osallistua Facebook-sivullamme avoinna olevaan kilpailuun. Voit voittaa lahjakortin itsellesi ja kaverillesi! | MAINOS |
Tippavaaran vanhaisäntä? Ei suinkaan, vaan toimitusjohtaja Kimmo Matoniemi. Myymälän osoite on monille navigaattoreille ylivoimainen, hän harmittelee. Kuva: Susanna Mattila

Kimmo Matoniemi
Kirjoittaja on Tippavaaran Maatalouspalvelun toimitusjohtaja.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.