Torstai 01.06.2023
Nimipäivät: Teemu, Nikodemus
Lammi
Melkein pilvistä
8°C
Tuuli: 8 m/s NW
 
Avatar photo

Asiantuntijablogi kaupallisille yhteistyökumppaneille. Haluatko kirjoituksesi blogiin? Soita 040 5281 989!

TIPPAVAARAN MAATALOUSPALVELU: Juhannustaikoja tekemässä

|Mainos| Se on juhla ja juhannus – ihan kohta. Me Tippavaaralla palvelemme sinua tänään torstaina vielä normaalisti kello 17 saakka, mutta sitten siirrymme mekin juhannuslaitumille. Kokosimme muutamia juhannusenteitä ja -taikoja iloksenne, näin juhannuksen kunniaksi. Tapaamisiin maanantaina taas!

Hirnu-kutterikuivike pitää hevoset tyytyväisinä.

Hirnu-kutterikuivike pitää hevoset tyytyväisinä.

Jos juhannusaamuna hevosen kaviot kopsuvat pilttuussa tarpeettoman kovaäänisesti, kyse ei ole hetkellisestä hiusjuurten pakotuksen aiheuttamasta kuuloherkkyydestä. Se tarkoittaa sitä, että maanantaina täytyy poiketa Tippavaaran maatalouspalvelussa hakemassa lisää Hirnu-kutterikuiviketta vaimentamaan kopsetta ja pehmentämään hevosystävän makuualustaa.

Uusi akku voi pelastaa kiperiltä tilanteilta.

Uusi akku voi pelastaa kiperiltä tilanteilta.

Jos juhannuskokon kipunat jäävät vähiksi, suorastaan olemattomiksi, niin että niitä ei kansallismaisemassa näy ollenkaan, tietää se kipinän puuttumista myös työnteosta. Tippavaaran maatalouspalvelusta sitä saa helposti, kun valitsee Euroglobe-akun. Kyllä kipinää riittää!

Sateeton juhannus tietää rikkinäisiä pyyhkijänsulkia.

Juhannusyhön pyyhkijänsulkataika juhannus tietää käyntiä Tippavaaran Maatalouspalvelussa.

Kun juhannusaattona Massikalla tansseihin mennessä käyttää pyyhkijän sulkia ensin minuutin hitaammalla kytkimellä, sitten minuutin normaalinopeudella ja loppuillan kaikkein raivoisimmalla nopeudella, tietää se uusien sulkien hankkimista. Hätä ei ole tämännäköinen, sillä meiltä niitä saa. Monenlaisiin kulkupeleihin!

Tippavaaran isäntä Kimmo Matoniemi toivottaa hauskaa juhannusta kaikille!

Tippavaaran isäntä Kimmo Matoniemi toivottaa hauskaa juhannusta kaikille!

Kun juhannusyönä vetää öljysäiliön mittatikun esiin, pyyhkii sen kolmasti hyvin käytettyyn trasseliin ja paikalleen asentaessa pyörähtää itsensä kerran ympäri, saa luotettavan arvion siitä, kuinka paljon koneessa on vielä öljyä. Jos tulos näyttää huolestuttavan alhaiselta, on kone syytä jättää sikseen ja unohtaa työnteko juhannuksen ajaksi. Mutta ei hätää, käynti Tippavaaran Maatalouspalvelussa riittää! Tippavaaran isäntä Kimmo Matoniemi auttaa löytämään parhaan mahdollisen öljylaadun Tippavaaran valikoimista, ja työt jatkuvat taas maanantaina yhtä rivakasti kuin ennenkin.

Hanna Mäkinen toivottaa hauskaa juhannusta kaikille asiakkaille ja verkkolehden lukijoille!

Hanna Mäkinen toivottaa hauskaa juhannusta kaikille asiakkaille ja verkkolehden lukijoille!

Jos juhannusyönä konttaa alasti viiden viljapellon laidassa hyvät työhanskat kädessä, näkee unta kipeistä, likaisista polvista ja pilalle menneistä työhansikkaista. Mäkisen Hanna Tippavaaran Maatalouspalvelulla pelastaa heti maanantaina – hyllystä löytyy hanskoja joka lähtöön! |Mainos|

Hyvää juhannusta ja suloista suvea,
toivottaa Tippavaaran Maatalouspalvelu

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.