Maanantai 25.03.2019
Nimipäivät: Aija
Lammi
Melkein pilvistä
4°C
Tuuli: 2 m/s P
 
Yhteistyössä-blogi

Asiantuntijablogi kaupallisille yhteistyökumppaneille. Haluatko kirjoituksesi blogiin? Soita 040 5281 989!

TIPPAVAARAN MAATALOUSPALVELU: Joululahjaksi jotain tuikitarpeellista

|mainos| Joulun lähestymisen voi aistia ilmassa. Askel alkaa pidetä, vaikka päivä lyhenee. Vielä on monta asiaa ehdittävänä, jos aikoo kaiken saada valmiiksi ennen joulua. Ja sitten voidaan vähän huokaista, se taitaakin olla se paras palkinto kaikesta kiiruhtamisesta ja tekemisestä.

Joululahjarumba voi viedä hermot – tai sitten ei. Meiltä Tippavaaran Maatalouspalvelusta löydät lahjaksi jotain sellaista, mikä ei jää kaapin perälle pölyttymään. Sillä parhaita lahjojahan ovat ne tuikitarpeelliset ja hyödylliset lahjat, jotka tulevat käyttöön. Tässä muutama esimerkki.

Töitä on paljon mukavampi tehdä, jos ei ole kylmä eikä kosteus pakota luissa. Tästä lämmin työtakki ja housut, pehmoisista paketeista tykkävät kaikki! Kuva: Tippavaaran Maatalouspalvelu

Kunnollisiin työvaatteisiin kannattaa panostaa. Kun on talvellakin lämpimät ja kosteutta hylkivät vaatteet päällä, työntekokin sujuu huomattavasti mukavammissa merkeissä kuin vettyneissä ja jäätyvissä rytkyissä. Sijoita itseesi tai läheiseesi, ja osta joululahjaksi pehmoinen paketti!

Työn touhussa saattaa tulla tilanteita, että tarvitaankin lisää virtaa. Meiltä sitä saa, ja toimii muuten pakkasessakin! Kuva: Tippavaaran Maatalouspalvelu

Joskus on virta loppu, kuvaannollisesti tai sitten ihan kirjaimellisesti. Ensimmäiseen auttaa ettonet, juoksulenkki, perusteellinen saunominen – tai mikä nyt kullakin auttaa. Omasta hyvinvoinnistaan kannattaa huolehtia. Mutta jälkimmäiseen tapaukseen pystymme auttamaan esimerkiksi akkulaturi Bentonilla, joka automaattisesti diagnosoi, elvyttää ja lataa paketin kyljessä mainitut kuusi erilaista akkutyyppiä. Benton on akkusi todellinen pelastaja ja toimii muuten pakkasessakin. Toisena suosituksena Noco Genius Boost, joka antaa äkkilähdön akulle kuin akulle. Hyvä pitää varalla aina!

Taskulamppu on hyvä kapine olla olemassa, mutta yleensä hukassa. Tästä jokaiselle perheenjäsenelle oma, niin ei kukaan jää pimeään! Kuva: Tippavaaran Maatalouspalvelu.

Taskulamppuja ei taloudessa tunnu olevan koskaan liikaa. Yleensä kun sitä tarvitsee, ei löydy mistään. Meiltä löydät isommat ja pienemmät fikkarit, joita voit sijoitella vaikka taskuihin tai kulkupelisi hanskalokeroon. Tai vaikka jokaiselle perheenjäsenelle oma. Tänä talvena varmistetaan valaistus jokaiselle!

Näihin ja muihin tuotteisiimme ehdit tutustua vielä koko viikon. Maanantaina ja tiistaina tarjoamme glögiä ja joulutorttuja kaikille, jotka myymälään poikkeavat – ostoksille tai muuten vaan. Glögiä hörppiessä on hyvä tilaisuus tehdä vielä viime hetken hankintoja Joulupukin pussiin. Tervetuloa! |mainos|

Tomi Myyryläinen
Tippavaaran Maatalouspalvelu Oy

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.