Lauantai 23.09.2023
Nimipäivät: Mielikki, Miisa, Minja

Tuuli:
 
Avatar photo

Asiantuntijablogi kaupallisille yhteistyökumppaneille. Haluatko kirjoituksesi blogiin? Soita 040 5281 989!

SISUSTE-PELTONIEMI: Koko kesä terassilla!

Oletko saanut uutuuttaan hohkaavan terassin kotisi kylkeen? Vai kaipaatko kenties helppohoitoisia kesäkalusteita entisten ruostuneiden tai lahonneiden tilalle?

Onni Peltoniemi suosittelee Hillestorpin helppokäyttöisiä puutarhakalusteita kesäterassille. Kuva: Susanna Mattila

Onni Peltoniemi suosittelee Hillerstorpin helppokäyttöisiä puutarhakalusteita kesäterassille. Kuva: Susanna Mattila

Monelle tulee puutarhakalusteista mieleen jatkuva öljyäminen ja huoltaminen. Miksi käyttää aikaa kalusteiden kanssa, kun ne voi myös kantaa terassille ja nauttia auringosta. Sisuste-Peltoniemen Onni Peltoniemi antaa hyvän vinkin:

– Hillerstorpilla on puutarhakalusteiden rungot alumiinista, jolloin sadevesi ei ruostuta putkistoja. Niistä ei koskaan valu ruostevettä terassille, sillä ne eivät ruostu. Eivätkä ne vaadi hoitamista. Kalusteet kestävät niin pakkasta kuin hellettäkin. Kun vaan muistaa ottaa pehmusteet sateen tullessa suojaan, ei muuta tarvita, hän kertoo.

Pikkaisen luksusta terassille: säätötuolit pöydän ympärille. Kuva: Susanna Mattila

Pikkaisen luksusta terassille: säätötuolit pöydän ympärille. Kuva: Susanna Mattila

Onni Peltoniemen mukaan säätötuolit ovat tulleet nyt myös kesäterasseille. Hillerstorpin valikoimista löytyy säätötuoleja niin puutuoleissa kuin polyrottingista punotuissa tuoleissa. Miksipä sitä turhaa kököttämään epämukavasti, kun voi mukavastikin istua?

Perinteisten pihakalusteiden ystävillekin on valikoimaa piha täynnä. Kuva: Susanna Mattila

Perinteisten pihakalusteiden ystävillekin on valikoimaa piha täynnä. Kuva: Susanna Mattila

Perinteisten kotimaisten puutarhakalusteiden ystävien ei tarvitse huolestua. Kärkipuun tuttuja tuotteita on myymälän valikoimissa ja tilaamalla saadaan lisää.

– Perinteinen vastakkain istuttava keinu pitää ihmeesti pintansa suomalaisten pihoilla, Onni Peltoniemi toteaa.

Hillerstorp on Skandinavian johtava puutarhakalusteiden valmistaja. Ulkokalusteet valmistetaan puusta, metallista tai polyrottingista. Kalustevalikoiman lisäksi saatavana on tyynyjä ja muita pihan varusteita. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ruotsin Smålannissa, jossa on myös yksi tuotantolaitoksista. Huonekalut ja tyynyt valmistetaan jossakin Hillerstorpin neljässä tehtaassa joko Ruotsissa, Kiinassa tai Romaniassa. Konsernin liikevaihto on noin 37 miljoonaa euroa, ja tuotteita myydään yli 10 eri maassa, pääasiassa Euroopassa.

Yhteistyössä Sisuste-Peltoniemi ja Hillerstorp.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.