Sunnuntai 04.06.2023
Nimipäivät: Toivo
Lammi
Sadekuuroja
7°C
Tuuli: 4 m/s W
 
Avatar photo

Asiantuntijablogi kaupallisille yhteistyökumppaneille. Haluatko kirjoituksesi blogiin? Soita 040 5281 989!

RAUTANET LAMMI: Viimetipan joululahjavinkit rautakaupasta

|mainos| Joulua kohti mennään, tänä vuonna taitaa melko suurella todennäköisyydellä tulla se kaikkien kaipaama valkoinen joulu. Jouluvalotkin näyttävät aivan toiselta, kun ulkona on hieman lunta. Pidetään peukkuja, että säässä ei tapahdu mitään mullistavia muutoksia ja pääsemme kaikki nauttimaan pyhinä talven ihmemaasta.

Joulun aikaan tekemistä on paljon ennen kuin se suuri juhla koittaa. Toivottavasti löydät myös hetkiä rauhoittumiselle, sillä pidetään stressi poissa. Me haluamme vielä vähentää joulustressiä, ja annamme täältä rautakaupasta muutamia joululahjavinkkejä. Vielä ehtii tulla palvelevaan rautakauppaan tekemään viime hetken hankintoja!

Takkapuiden teko käy sujuvasti akkukäyttöisellä sahalla. Tästä ilahtuu kuka tahansa, jolla on kotona leivinuuni tai takka!

Ja kun kerran sahaamaan aletaan, täytyy olla varusteetkin sen mukaiset. Työtakki ja viiltosuojatut housut.

Ei satu sahatessa putoilevat klapit varpaisiin, kun on jalassa teräsvahvisteiset saappaat.

Ja tietenkin perheen pienimmille täytyy hankkia merkiä myöten samanlainen saha kuin iskällekin. Tai ihan melkein samanlainen.

Ja vielä yksi bonusvinkki jouluista hautausmaallakäyntiä varten: Harmittaako, kun hautakynttilät eivä tahdo pysyä haudalla pystyssä? Tällä telineellä ripustat kynttilät kauniisti hautakiveen, ja lyhdyn liekki saa palaa rauhassa loppuun asti.

Näiden lahjavinkkien kera toivotamme kaikille asiakkaillemme oikein lämmintä ja muistorikasta joulunaikaa! Me tapaamme taas jo torstaina, kun aloitamme rakettimyynnin 27.12. kello 8. |mainos|

Rautakauppiaasi Lammilla
Leena ja Rauno Parikka
toivottavat iloista joulua ja onnellista uutta vuotta!
Rautanet Lammi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.