Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 
Avatar photo

Asiantuntijablogi kaupallisille yhteistyökumppaneille. Haluatko kirjoituksesi blogiin? Soita 040 5281 989!

POP PANKKI LAMMIN OSUUSPANKKI: Varaudu yllättäviin menoihin etukäteen

Elämässä tulee eteen yllättäviä menoja, joihin ei aina voi varautua etukäteen rahallisesti. Pesukone hajoaa tai täytyy ostaa uusi pakastin – tällöin talouteen tarvitaan joustoa. Kulutusluottoja on nykyään tarjolla monenlaisia ja monelta eri taholta.

Onko perinteinen pankin myöntämä kulutusluotto aikansa elänyt? Ei tokikaan. Tässä kolme hyvää syytä valita POP Jousto -luotto.

1. Edullinen

POP Jousto -luotto myönnetään yleensä vakuuksia vastaan ja siksi se on edullisempi kuin esimerkiksi monet osamaksuluotot.

2. Aina valmiina

Kun olet kerran tehnyt POP Jousto -sopimuksen, on luotto valmiina käytettäväksi silloin kun tarvitset, joko kokonaan tai osittain. Voit siirtää luottoa tilillesi verkkopankissa. Korkoa maksat vain siitä lainamäärästä, joka on kulloinkin nostettuna käyttöösi. POP Jousto -sopimus on voimassa kerrallaan kymmenen vuotta, jonka jälkeen sopimuksen jatko sovitaan uudelleen. 

3. Yksilöllinen

Luoton määrä, korko, lyhennystapa ja maksuaikataulu sovitaan yksilöllisesti, sinun talouteesi sopiviksi.

Kannattaa myös muistaa, että pienten lainojen ottaminen monesta eri paikasta voi johtaa siihen, että lainaa kertyy talouden tuloihin nähden liikaa. Kun kotitalouden lainat on otettu yhdestä ja samasta paikasta, pysyy kokonaisuus paremmin hanskassa – ja hanska myös tallessa!

Laske kulutusluottolaskurillamme suuntaa-antava lainalaskelma ja täytä lainahakemus kätevästi kotisivuillamme.

lammi_liisa_lampolaLiisa Lampola
Palveluneuvoja
POP Pankki Lammin Osuuspankki

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.