Sunnuntai 04.06.2023
Nimipäivät: Toivo
Lammi
Pilvistä
6°C
Tuuli: 4 m/s W
 
Avatar photo

Asiantuntijablogi kaupallisille yhteistyökumppaneille. Haluatko kirjoituksesi blogiin? Soita 040 5281 989!

PIHLAJALINNA: Hyvinvointia ja iloa liikunnasta

|Mainos | On asioita, jotka eivät muutu vaikka vuosikymmenet vierivät.

Lammin likkana olen käynyt Lammin Lujan järjestämän pesiskoulun 80-luvun lopulla. Lammilla pesis on ollut suosittu laji nuorison keskuudessa. Mailan varressa sekä räpylä kourassa on vietetty iloisia hetkiä. Olen iloinen, että Pihlajalinna on tänä vuonna ollut osallisena tukemassa Lammin Lujan pesiskoululaisia. Kun Kettusen Aki otti asian tiimoilta yhteyttä, omat positiiviset muistot pesiskoulusta tulivat mieleeni välittömästi.

Me Pihlajalinnassa haluamme edistää ja mahdollistaa nuorten ja kaikenikäisten liikkumista. Harrastukset ja sosiaalinen verkosto antavat turvallisen ympäristön nuorillemme kasvaa ja kehittyä. Lisäksi liikkuminen ja terveet elämäntavat kulkevat usein käsi kädessä. Terveys on ihmisen hyvinvoinnin kulmakivi.

Myös Forever-liikuntaketju on osa Pihlajalinnaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme yhä monipuolisempia vaihtoehtoja oman terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Elämme aikaa jolloin terveyskeskeinen ajattelu on oikea tie kohti terveempää ja hyvinvoivaa yhteiskuntaa.

Tulevaisuudessa yhdellä vero-eurolla on saatava aikaan enemmän tuloksia kuin aiemmin, jolloin meidän tulee ennaltaehkäistä sairauksia ja panostaa ennen kaikkea ihmisten terveenä pysymiseen. On helpompaa, edullisempaa ja keholle kevyempää pitää ihminen terveenä kuin parantaa sairas.

Liikunta on oman hyvinvointini kannalta tärkeä asia tänäkin päivänä. Liikun jaksaakseni ja voidakseni paremmin. Pesäpallomailaan tai –räpylään tartun aina, kun tulee mahdollisuus. Jos ei muuten niin omien lasteni kanssa pihapeleissä. Ja edelleen mieleen palautuu aina sama liikkumisen ilo.

Energisin terveisin
Tiina Halinen

Kirjoittaja on Pihlajalinnan Kanta-Hämeen lammilaissyntyinen aluejohtaja.

PS. Mikäli haluat liikunnan iloa elämääsi, Pihlajalinnan sivuilta löydät koodin, jolla pääset testaamaan Foreverin palveluita 14 päivän ajan maksutta. (Rullaa ihan sivun alalaitaan saakka.) |Mainos |

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.