Torstai 01.06.2023
Nimipäivät: Teemu, Nikodemus
Lammi
Melkein pilvistä
9°C
Tuuli: 6 m/s NW
 
Avatar photo

Asiantuntijablogi kaupallisille yhteistyökumppaneille. Haluatko kirjoituksesi blogiin? Soita 040 5281 989!

LINNAN KLINIKKA: Olemme nyt osa Pihlajalinnaa

|Mainos|Olen saanut johtaa hämeenlinnalaista Linnan Klinikkaa kuusi vuotta. Lääkärikeskuksemme Raatihuoneenkadulla on tuttu monille kaupunkilaisille ja paikallisille yrityksille. Alkuvuodesta siirryimme yrityskaupan myötä osaksi Pihlajalinna-konsernia. Innostuneeseen ja energiseen porukkaan on ollut helppo liittyä!

Pihlajalinnassa rakennetaan palveluita, jotka keskittyvät ihmisen terveenä pysymiseen. Tämä sopii hyvin myös meidän ajatusmaailmaamme. Pihlajalinna on kotimainen pörssiyritys: olemme lähes kokonaan suomalaisessa omistuksessa ja maksamme kaikki veromme Suomeen.

Linnan Klinikan toimipisteet Hämeenlinnassa, Lopella ja Tuuloksessa säilyvät entisillä paikoillaan. Samat tutut asiantuntijat palvelevat siellä jatkossakin, vain nimet ja logo muuttuvat. Tuuloksen toimipiste on edelleen myös valinnanvapauden piirissä, eli myös siltä osin kaikki jatkuu samalla tavalla. Valinnanvapaudesta voit lukea lisää täältä.

Linnan Klinikan ilme päivittyy Pihlajalinnan ilmeen mukaiseksi kesäkuun alussa. Samalla muuttuvat esimerkiksi ajanvarausnumeromme. Uudet yhteystiedot löydät Pihlajalinnan verkkosivuilta (Pihlajalinna Hämeenlinna, Pihlajalinna Loppi, Pihlajalinna Tuulos). Verkossa aikoja meille voi kesäkuun alusta alkaen varata osoitteessa www.pihlajalinna.fi/ajanvaraus. Sähköpostiosoitteemme muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@pihlajalinna.fi.

Erityisen iloinen olen uusista palveluista, jotka tulevat nyt paikallisten asiakkaidemme saataville. Pihlajalinnassa panostetaan paljon digitaalisiin palveluihin. Työterveysasiakkaat ja yksityisasiakkaat voivat käyttää esimerkiksi etälääkäripalvelua mistä vain Suomen rajojen sisäpuolelta, tarvitaan vain nettiyhteys ja Pihlajalinna-sovellus. Etälääkärissä voi hoitaa esimerkiksi akuutteja vaivoja, kuten ylähengitystietulehduksia tai ihottumia. Työterveysasiakkaidemme käyttöön tulee Pihlajalinnan myötä myös maksuton hoitajapuhelin.

Olen itse syntynyt Lammilla ja asun nykyään perheeni kanssa Tervakoskella. Hämeenlinnan seutu ja sen palvelut ja verkostot ovat minulle tärkeitä. Pihlajalinnassa saan jatkaa Linnan Klinikalla aloitettua työtä Kanta-Hämeen aluejohtajana.

Aluejohtajana vastaan alueeni yksiköiden johtamisesta, toiminnasta ja kehittämisestä sekä alueellisesta sidosryhmäyhteistyöstä. Entisten Linnan Klinikan toimipisteiden lisäksi Pihlajalinnalla on tällä hetkellä Kanta-Hämeessä terveydenhuollon ja vuodeosaston ulkoistus Hattulassa, tehostetun palveluasumisen yksikkö Ikipihlaja Maria Rengossa ja juuri toimintaansa aloittava erityisasumispalveluiden yksikkö Uniikki Hämeenlinnassa. Lisäksi myös Hämeenlinnan Forever-liikuntaklubi on osa Pihlajalinnaa.

PS. Foreverin palveluita pääsee nyt kokeilemaan veloituksetta 14 päivän ajan. Edun voit lunastaa osoitteessa www.foreverclub.fi/lahja. Syötä aktivointikoodi-osioon tunnus PIHLAJALINNA ja voit aloittaa maksuttoman kokeilun heti. |Mainos|

tiina_halinen_webTiina Halinen
Kirjoittaja on Pihlajalinnan
lammilaissyntyinen
Kanta-Hämeen aluejohtaja 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.