Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 
Avatar photo

Asiantuntijablogi kaupallisille yhteistyökumppaneille. Haluatko kirjoituksesi blogiin? Soita 040 5281 989!

LAMMIN IKKUNAT JA OVET: Yhteistyöllä lisää ohjelmaa Lammi-viikolle

Lammi-viikon toritapahtuma perjantaina 23.8.2019 päättyy rytmikkäästi tangon tahtiin. Viime metreillä jo Lammi-viikon päästyä vauhtiin varmistui, että toritapahtumassa kuullaan musiikkia ja vieläpä paikallisin voimin esitettynä. Toritapahtuma alkaa klo 16 ja jatkuu aina klo 20 saakka.

Titta Malinen esiintyy Kimmo Vuorisen kanssa Lammi-viikon toritapahtuman päätteeksi perjantaina 23.8. Lammin Ikkunat -toritansseissa. Teemana on Hiljainen tango sateessa soi. Kuva: Tarmo Valmela

“Torille haluttiin ja etsittiin musiikkiesityksiä, mutta esiintyjiä ei haluttu pyytää paikalle ilman korvauksia. Teosto-maksut on maksettava aina kuitenkin. Saimme paikallisilta esiintyjiltä tarjouksen, josta oli vaikea kieltäytyä. Onneksemme Lammin Ikkunat lähti mukaan rakentamaan Lammi-viikon tekijäksi tulemalla toritanssien mahdollistajaksi. Toritapahtuma päättyykin tänä vuonna Lammin Ikkunat -toritansseihin, joissa musiikista vastaavat laulava luomumaitotilan emäntä Titta Malinen Kataloisten kylältä ja paikallinen karaokeyrittäjä Kimmo Vuorinen,” kertoo Lammi-viikon toimikunnan puheenjohtaja Matti Siivonen.

“Lammin Ikkunoiden tehtailla ikkunoiden ja ovien rakentaminen sujuu kuin tanssi, joten todella mielellämme olemme mahdollistamassa Lammi-viikolle tanssia,” toteaa myyntijohtaja Rainer Salminen Lammin Ikkunoilta.

Titta Malinen on paitsi luomumaidon tuottaja, myös laulajatar, joka on kilpaillut tangokuninkaallisuudesta seminfinalistina. Viimeisimmäksi hän sijoittui hienosti kolmanneksi The Voice of Suviranta -karaokekilpailussa.

 

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.