Sunnuntai 04.06.2023
Nimipäivät: Toivo
Lammi
Melkein pilvistä
6°C
Tuuli: 3 m/s W
 
Avatar photo

Asiantuntijablogi kaupallisille yhteistyökumppaneille. Haluatko kirjoituksesi blogiin? Soita 040 5281 989!

AUTOKAVE: Pehmoharjoilla naarmuttoman puhdasta

|Mainos| Tiesitkö, että Autokaven autopesukone on uudistettu talvella? Uudessa koneessa on muun muassa tehokkaampi suolan esiliuotus, ja tosi tehokas alustanpesuohjelma. Harjaton pesu tapahtuu oskilloivilla suuttimilla ja pehmoharjoilla taas tulee naarmuitta puhdasta.

Kun auto antennin poistamisen ja maksamisen jälkeen ajetaan pesuriin, pesu käynnistyy heti.

Uudella koneella saa myös harjakiillotuksen vahaohjelmiin. Kannattaa muistaa, että ShineLux -käsittely kahden viikon välein suojaa autosi maalipinnan ilmansaasteilta ja maantiestä irtoavasta liasta, autosi on aina puhdas ja hoidettu.

Pesu maksetaan Varaosan tiskille josta saa kertakäyttökoodin joka on viikon käytettävissä. Toinen vaihtoehto on puhelimeen ladattava Digipesu-sovellus pesuhallin ovella. Pesuhinta sama, alkaen 16 euroa. Katso hinnastosta tarkemmin. Yli 10 senttimetriä pitkä antenni pitää muistaa kiertää irti ennen halliin ajoa.

Ensin auto käsitellään suolanpoistoliuoksella.

Maksun suorittamisen ja antennin irrottamisen jälkeen ajetaan auto koneeseen suoraan ja stop valolla seis, käsijarru päälle. Pesu käynnistyy välittömästi. Odotetaan autossa pesuvaiheiden läpimenoa.

Kuivauksen jälkeen koneeseen syttyy vihreä nuolivalo jolloin pesu on valmis. Hallista peruutetaan ulos. Henkilökunta voi myös käyttää autosi pesussa liikkeen aukioloaikoina, palvelumaksu on kolme ja puoli euroa.

Pehmeä harjapesu ei naarmuta autoa.

Pikapesu kestää ohjelmasta riippuen 5-15 min. Pesukoneen palveluaika on tällä hetkellä aamuseitsemästa iltaseitsemään, maanantaista lauantaihin. Palveluaikaa tullaan pidentämään lähiaikoina.

Huuhtelu tapahtuu oskilloivilla suuttimilla.

Autokavella on alkamassa digipesu-kampanja, joka paljastetaan blogin lukijoille ensimmäisenä: Kampanjassa uudet sovelluksenlataajat saavat kaksi pesua yhden hinnalla. Nyt siis mars Google-kauppaan tai AppStoreen ja lataamaan digipesu-niminen aplikaatio. Löydät ohjeita nettisivuiltamme. |Mainos|

Tervetuloa hellavaraiseen autopesuun Autokavelle!
Jyri Munne
Autokave

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.