Maanantai 25.09.2023
Nimipäivät: Kullervo

Tuuli:
 
Avatar photo

Nyt saa toimitus suunvuoron! Täällä taustoitetaan lähikulmia koskettavia asioita, otetaan kantaa ajankohtaisiin puheenaiheisiin sekä arvioidaan tarjolla olevia palveluita. Toimitukselta-blogia kirjoittaa Lammille.fi -verkkolehden toimitus.

Kaikki hyvä tehdään yhdessä

Lammille.fi aloitti pimeyden kynnyksellä marraskuussa ja nyt lähestytään jo yötöntä yötä. Vaikea sitä on uskoa, kun lämpötila tahtoo yöaikaan vieläkin tippua pakkaslukemiin tai ainakin lähelle.

Sivusto on saanut ilahduttavasti ystäviä. Facebookissa tykkääjien määrä on kasvanut parinkymmenen uuden tykkäyksen vauhtia joka viikko. Ilahduttavaa on, että Facebookin kautta seuraajia on enemmän kuin tykkääjiä. Se tarkoittaa sitä, että tykkääjät seuraavat aktiivisesti ja moni seuraa, vaikka ei olisi tykkää-nappulaa uskaltanutkaan vielä painaa.

Yritykset ovat lähteneet upeasti mukaan. Sivustolla on näkyvissä kaikki ne yritykset, jotka uskovat Lammille.fihin ja ovat ostaneet sen osaksi omaa markkinointiviestintäänsä. Uudet tukipilarit antavat lisää pontta ja intoa tehdä ja toimittaa asioita lammilaisten, hauholaisten ja tuuloslaisten luettavaksi ja iloksi.

Ilman yritysten luottamusta ja tukea ei koko sivustoa olisi olemassa. Se on nöyrän kiitoksen paikka kaikille teille, jotka tukeanne olette osoittaneet. Tukenne avulla sivustoa kehitetään edelleen.

Sivuston päämäärä on ollut alusta saakka tuoda esiin ydinhämäläisiä tapahtumia, ihmisiä ja yrityksiä, kaikkea mahdollista mitä näillä kulmin tapahtuu ja tehdään. Yritysten tuella on mahdollista kirjoittaa juttuja kunnallisista asioista, voittoa tavoittelemattomien seurojen toimista ja tekemisistä. Mielenkiintoisista ihmisistä, joita näillä kulmin elelee ja tekee asioita, tai joilla on juuret tällä seudulla. Myös yrityksistä, joiden arkisissa asioissa voi olla yllättäen uutisenpoikanen piilossa.

Yksi suosituimmista jutuista on viime aikoina ollut juttu Kataloisten seurantalon remontista ja tulevista kesäjuhlista. Paikalliset ihmiset kiinnostavat aina. Mutta erityisen paljon klikkauksia, tykkäyksiä ja kommentointia ovat saaneet luontoaiheet, niin kylmänkukat kuin Sankolan kerrotut sinivuokotkin.

Yhteistä kaikille on tuttuus. Tuttuja tapahtumia, tuttuja ihmisiä, tuttuja paikkoja. Tälle toimitukselle voi esittää kaikenlaisia juttuaiheita, saa lähettää sähköpostia tai soitella, tekstata tai viestittää Facebookissa. Sillä niin kuin maalla hyvin tiedetään, kaikki hyvä tehdään yhdessä. Oli se sitten remontti, kesänäytelmä tai leuanvetotapahtuma. Tai julkaisu, joka näistä asioista kertoo.

Lammille.fin tapahtumakalenteri on kaikkien kyläkuntien ja yhteisöjen tapahtumia varten. Ne jotka sieltä nyt löytyvät, on toimitukselle lähetetty tiedoksi tai ne on muuten bongattu jostain. Tässä te lukijat voitte olla avuksi: Lähettäkää tietoja tulevista tapahtumista, niin ne saavat sijansa tapahtumakalenterissa. Osoite on tapahtumat@lammille.fi. Kaikki juttuvinkit ovat tervetulleita osoitteeseen toimitus@lammille.fi.

Vaikka vielä väliin viluttaakin, on se kesä kuitenkin jo täällä. Vaikka juhannuksena lämpötila jäisi taas joulun lukemiin, tehdään tästä kaikkien aikojen kesä yhdessä. Anna Lammille.fin auttaa tiedottamisessa, sillä yhdessä olemme enemmän.

Susa_DorabellaSusanna Mattila
Kirjoittaja on Lammille.fi -verkkojulkaisun päätoimittaja, joka harrastaa yksinlaulua. Oheisessa kuvassa hän esiintyy Wolfgang Amadeus Mozartin Cosi fan tutte -oopperan Dorabellana Miinan Montussa Hausjärven Turkhaudassa 27.5.2017.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.