Sunnuntai 03.12.2023
Nimipäivät: Meri, Vellamo

Tuuli:
 

Lukijalta-blogiin sisällön tuottavat lukijat. Kirjoita lyhyesti ja napakasti, kirjoita mieluummin nimellä kuin nimimerkillä. Toimituksella on oikeus lyhentää ja toimittaa tekstejä, tai jättää kokonaan julkaisematta. Yhteystietosi ovat tarpeelliset, mutta jäävät vain toimituksen tietoon. Lähetä tekstisi: toimitus@lammille.fi

Tule sinäkin pitäjänkokoukseen Turvalle!

Lammin ensimmäinen pitäjäkokous pidetään torstaina 7.11 klo 18 Turvantalolla.

Pitäjäkokous on nyt kreivin aikaan, sillä kaupungin ensi vuoden budjettia juuri tehdään. Säästötarve on noin 20 miljoonaa. Niin taas Lammiakin kutsutaan apuun säästötalkoisiin.

Älä kysy mitä Lammi voi tehdä sinun hyväksi vaan kysy mitä sinä voit tehdä Lammin hyväksi. On asioita joita me itse voimme tehdä ja asioita joihin tarvitsemme edustajiamme ja luottamushenkilöitä muun muassa kaupungin hallinnossa. Sitten, kun tulee tiukka paikka, on oltava valmius pyytää apuja kaupungilta, Ely-keskukselta tai muulta sellaiselta taholta kansalaisaloitteiden ja hankkeiden avulla. Näihin asioihin me tarvitsemme pitäjäkokousta.

Aiheita riittää varmasti Lammin lukiosta toriparkkiin ja paljon siitä väliltä, osanottajien ehdotusten mukaan. Toivottavaa on, että nekin, jotka ajoivat Lammin Hämeenlinnan syliin, ottaisivat päänsä pois pensaasta ja ryhtyisivät yhteistuumin todella ajamaan Lammin etua. Sillä Lammi on niin hieno pitäjä, että sitä kannattaa puolustaa, eikä antaa olla vain itäpuolen kynnysmattona, johon kaupunki mennen tullen pyyhkii jalkansa.

Tule mukaan torstaina 7.11 klo 18.00 Turvantalolle ja tuo ystäväsikin.

Timo Myyryläinen
toimeksi saaneena

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.