Lauantai 09.12.2023
Nimipäivät: Anna, Anne, Anni, Anu, Anneli

Tuuli:
 

Lukijalta-blogiin sisällön tuottavat lukijat. Kirjoita lyhyesti ja napakasti, kirjoita mieluummin nimellä kuin nimimerkillä. Toimituksella on oikeus lyhentää ja toimittaa tekstejä, tai jättää kokonaan julkaisematta. Yhteystietosi ovat tarpeelliset, mutta jäävät vain toimituksen tietoon. Lähetä tekstisi: toimitus@lammille.fi

LUKIJALTA: Lammin matonpesupaikasta

En ole monen kuullut kehuvan Lammin Puhdistamontiellä sijaitsevaa matonpesupaikkaa tämän kesän aikana. Päinvastoin, “vesi tulee vesijohtoverkosta eikä enää järvestä”, “verkostovedellä ei tule matoista puhtaita”, “vesi on kylmää” jne.

Kävin äsken pesemässä mattoja, kun matonpesupaikka vielä on auki. Kuinka mukavaa oli mattoja pestä puhtaalla, hiekattomalla vedellä, joka ei ollut kylmää, mielestäni lämpötilaltaan juuri sopivaa, auringon porottaessa kirkkaalta taivaalta, hennon tuulen väreilyssä. Ja ripustaa matot mankeloinnin jälkeen uusille telineille kuivumaan.

Paikka oli siistissä kunnossa, ei roskia, nurmikko hoidettuna ja puuceekin näytti siistiltä ainakin ulkoapäin katsottuna.
Kiitetään, kun siihen on aihetta eikä narista turhasta!

Pirkko Mäkelä, Lammi
Kirjoitus on lähetetty 10.9.2019 julkaistavaksi.

Kuva: Pirkko Mäkelä

Kuva: Pirkko Mäkelä

Kuva: Pirkko Mäkelä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.