Tiistai 05.12.2023
Nimipäivät: Selma

Tuuli:
 

Vaihtuvat blogivieraat kirjoittavat itselleen tärkeistä asioista. Kauneutta ja terveyttä, urheilua, kulttuuria, leipomisvinkkejä – aiheiden kirjo on juuri niin laaja kuin on kirjoittajien määrä. Blogissa esitetyt ajatukset ja mielipiteet ovat kirjoittajiensa omia.

TEIJA HALONEN: Mitali kaulassa on helppo hymyillä

Tuulosen neljättä talvitapahtumaa vietettiin lauantaita 3. helmikuuta sopivan talvisessa säässä.

Vuonna 2014 ja myöhemmin syntyneiden hiihtäjät lähdössä kisaamaan. Yleisöä taisi jännittää yhtä paljon kuin osallistujia. Tässä ryhmässä yritettiin lähinnä pysyä koko matka pystyssä, osallistujilla ei ollut kiire ja osa kannettiin maaliin.

Maaliin vaikka kantamalla.

Maaliin vaikka kantamalla.

Talvirieha-2-Veera-Kärkäs

Veera Kärkäs.

Jokainen hiihtäjä palkittiin heti maalissa osallistumismitalilla. Nopeimmat saivat myöhemmin vielä toiset mitalit kaulaansa. Veera Kärkäs kuvassa tyytyväisenä omaan suoritukseensa.

Talvirieha-3-Hanna-Sinkkonen

Hanna Sinkkonen.

Talviriehassa näytteillä oli myös hälytysajoneuvoja. Hanna Sinkkonen esitteli paloautoa ja kertoi työstään VPK:ssa. Kiinnostuneita riitti jokaisesta ikäryhmästä.

Talvirieha-4

Vilin kanssa Noora ja Milla Metsälä ja Sentin vierellä Heini Pakari ja Essi Olenius.

Talutusratsastus oli jälleen ehdoton suosikki tapahtuman ulkopuuhista. Tänä vuonna mukana olivat Elisa Uusi-Heikkilän shetlanninponi Sentti, virallisemmin Zenta ja Milla Metsälän Aarteen Vilijonkka eli lyhyemmin Vili. Vili on standard rodunedustaja ja pitempikarvainen Vili on mini-shettis. Vilin kanssa Noora ja Milla Metsälä ja Sentin vierellä Heini Pakari ja Essi Olenius.

Talvirieha-5-pomppulinna

Kirsi Kolehmainen ja Heli Lehtonen.

Jos ulkona poniratsastus oli ykkönen, piti sisätiloissa pomppulinna oman kärkisijansa. Pomppuvuoroja jakamassa Kirsi Kolehmainen ja Heli Lehtonen.

Talvirieha-6-Saana-ja-Tuisku-Sulin

Saana ja Tuisku Sulin.

Tubettaja Roni Back oli päivän suuresti odotettu esiintyjä. Saana ja Tuisku Sulin tulivat ajoissa paikalle saadakseen hyvät paikat. Saana katselee Ronin tubetuksia säännöllisesti, Tuisku puolestaan seuraa yhdysvaltalaista Markiplieria. Paikalle oli saapunut runsaasti lähinnä alakouluikäisiä faneja lähiseuduilta aina Viialaa myöten.

Talvirieha-7-yleisön-kysymykset

Haastattelun jälkeen yleisö sai esittää omia kysymyksiään.

Roni Back kertoi aloittaneensa tubettamisen lukiolaisena puhtaasti saadakseen huomiota. Alun pelivideoiden, joissa Roni ei näyttänyt ujona ja arkana kasvojaan, jälkeen Ronista on kasvanut muutamassa vuodessa rohkea ja sujuvasanainen esiintyjä. Haastattelun jälkeen yleisö sai esittää omia kysymyksiään.

Talvirieha-8-Roni-jakaa-nimmareita

Nimmarit ja yhteisselfiet Ronin kanssa olivat monelle päivän kohokohta.

Kiireisellä Ronilla oli aikaa kirjoittaa jokaiselle halukkaalle nimikirjoitus ja poseerata yhteisselfieissä. Siistiä kieltä videoillaan käyttävä, nuoria kannustava Roni palkittiin useammalla kassillisella fanipostia- ja lahjoja.

Talvirieha-9

Piirustuskilpailussa toinen aihe oli vapaa.

Talvirieha-10-kala

Piirustuskilpailun toisessa osassa sai värittää valmiiksi kalan malliin leikattuja värillisiä kartonkeja.

teija-halonenTeksti ja kuvat Teija Halonen
Kirjoittaja on LC Hämeenlinna/Liinujen jäsen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.