Sunnuntai 24.09.2023
Nimipäivät: Alvar, Auno

Tuuli:
 
Avatar photo

Vaihtuvat blogivieraat kirjoittavat itselleen tärkeistä asioista. Kauneutta ja terveyttä, urheilua, kulttuuria, leipomisvinkkejä – aiheiden kirjo on juuri niin laaja kuin on kirjoittajien määrä. Blogissa esitetyt ajatukset ja mielipiteet ovat kirjoittajiensa omia.

STEELERS: Maajoukkue-leirillä parasta oli uudet kaverit, pelit, testit ja ylimääräinen vapaa koulusta

Olen Netta Zeitz, 14, ja asun Tuuloksessa. Olen pelannut salibandyä kohta kahdeksan vuotta. Harrastuksen aloitin ekalla luokalla koulun kerhojoukkueessa, jota luotsasi Valo Tuominen. Pelaan nyt ensimmäistä kautta Steelersissä. Aiemmin pelasin LASBissa ja sitä ennen Kosken Dynamossa. Maalivahtina olen ollut ehkä neljä vuotta ja sitä ennen olin kentällä.

Nette Zeitz pelaa maalivahtina Steelresin C-tyttöjen SM-joukkueessa. Kuva: Taija Hoffren

Netta Zeitz pelaa maalivahtina Steelresin C-tyttöjen SM-joukkueessa. Kuva: Netta Zeitzin kotialbumi

Tulin valituksi Steelerssin C SM-sarjan joukkueesta FBA maajoukkuleirille. Valinta tehtiin joidenkin turnauspelien perusteella. Leiri oli Eerikkilän urheiluopistolla 13.–15.1.2018. Olin ainoa joka valittiin joukkueesta mukaan.

Leirillä oli tietty päivärytmi jota noudatettiin. Ruokailut ja harjoitteet määräsivät päivän rytmin. Lauantaina tapahtuma alkoi klo 11, jolloin kokoonnuttiin auditorioon. Sitten syömään. Pelit oli tämän jälkeen ja sieltä huoneisiin, käytiin suihkussa, jonka jälkeen huilailua ja nukkumaan iltapalan jälkeen.

Netta on pelannut maalivahdin kypärässä noin kahdeksan vuoden ajan. Kuva: Netta Zeitz

Netta on pelannut maalivahdin kypärässä noin neljän vuoden ajan. Kuva: Netta Zeitz

Suunnuntaina oli aamupala klo 8. Sen jälkeen ohjelmaa, fyysisiä juoksutestejä, pujottelutehtäviä ja pelejä. Väleissä ruokailut, lepoa ja kamujen kanssa hengailua. Maanantain oli peli ja palautekeskustelut, ja niiden jälkeen lähdettiin kotiin.

Kuva: Netta Zeitz

FBA maajoukkuleiri pidettiin Eerikkilässä. Kuva: Netta Zeitz

Kivaa oli, kun sain uusia kavereita. Myös pelit, testien tekeminen ja ylimääräinen vapaa koulusta olivat kivaa. Tylsää oli videopalaverit.

Vapaa aikana hengattiin ympäri opistoa, oltiin kavereiden kanssa, huilattiin ja rentouduttiin. Uutta opin muun muassa alkulämmittelyihin liittyviä juttuja, mitä voi tehdä.

Netta Zeitz valittiin juuri toisen kerran Maajoukkuetie -tapahtumaan joka on Tampereella 18. helmikuuta.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.