Lauantai 01.04.2023
Nimipäivät: Raita, Pulmu, Peppi
Lammi
Selkeää
3°C
Tuuli: 6 m/s N
 
Avatar photo

Vaihtuvat blogivieraat kirjoittavat itselleen tärkeistä asioista. Kauneutta ja terveyttä, urheilua, kulttuuria, leipomisvinkkejä – aiheiden kirjo on juuri niin laaja kuin on kirjoittajien määrä. Blogissa esitetyt ajatukset ja mielipiteet ovat kirjoittajiensa omia.

Media-aamut Lammin kirjastossa

Järjestämme Lammin kirjastossa media-aamuja joka toinen keskiviikko klo 9.30. Media-aamujen aiheet on sovittu etukäteen ja tällä hetkellä ne liittyvät ajankohtaisiin aiheisiin kuten isovanhempien päivään tai jouluun. Media-aamut rakentuvat niin, että ensin katsellaan yhdessä jokin pieni ohjelma, joka liittyy aiheeseen ja sitten ohjelmasta jutellaan. Lisäksi voidaan esimerkiksi tutkia aiheeseen liittyviä kirjoja, piirtää omia kuvia aiheesta tai askarrella.

Media-aamun aiheena olivat haamut. Videolla Babar tutustui oopperan kummitukseen. Kuva: Päivi Ruuskanen

Media-aamun aiheena olivat haamut. Videolla Babar tutustui oopperan kummitukseen. Kuva: Päivi Ruuskanen

Tällä viikolla media-aamun aiheena oli haamujuttuja. Aluksi katsoimme piirretyn, jossa Babar tutustui oopperankummitukseen. Lisäksi luimme äänitehostetun kirjan Aavemaiset juhlat. Kävimme myös laskemassa lepakoita ja istuimme kauhutuolissa, jossa suustamme pääsi mitä kammottavampia ääniä.

Lammin kirjastossa media-aamuihin osallistuu pääosin päiväkotiryhmiä ja perhepäivähoitajia. Kohderyhmänä onkin alle kouluikäiset lapset. Media-aamut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, joten tervetuloa rohkeasti mukaan.

Päivi Ruuskanen
Kirjoittaja on Lammin kirjastonhoitaja.

paivi_ruuskanen_web

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.