Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 
Avatar photo

Vaihtuvat blogivieraat kirjoittavat itselleen tärkeistä asioista. Kauneutta ja terveyttä, urheilua, kulttuuria, leipomisvinkkejä – aiheiden kirjo on juuri niin laaja kuin on kirjoittajien määrä. Blogissa esitetyt ajatukset ja mielipiteet ovat kirjoittajiensa omia.

LAVE: Lammin Vedon alkukausi on ollut taistelutahtoa täysi

Kevät on jo niin pitkällä, että jalkapallokausi on päässyt hyvin alkuun. Lammin Vedon joukkueiden kausi on alkanut taistelutahtoa täynnä. Tässä hieman tunnelmia alkukauden peleistä.

Edustus on lähtenyt kauteen kahdella voitolla. Kuva: LaVe

Edustus on ehtinyt pelata jo kaksi peliä, voittaen molemmat. Kauden avaus tapahtui 26.4. Valkeakoskella, jossa VaKP nujerrettiin tiukan taiston päätteeksi 0-1-voitolla. Maalintekijänä Arran Aakkula. Sunnuntaina 5.5. Lempäälässä kaatui LeKi-futis lukemin 1-3. Seuraavaksi edustus tulessa Tervakoskella tänään 11.5. klo 15.

Kuva: Kimmo Kopra/LaVe

P/T12 on ollut joukkueista aktiivisin pelaten jo kolme peliä tällä kaudella. Kauden avaus oli kotipeli Konnarilla 29.4., jossa FJK/Sinivalkoinen kaatui 6-4. Joukkue kävi tällä viikolla tiistai-iltana Vesilahdella, jossa runsasmaalinen peli päättyi tasan 6-6. Pelin aikana ehdittiin nähdä lähes kaikki kevään sääilmiöt lumisateesta auringonpaisteeseen. Samalla viikolla P/T12 ehti käydä vielä toisen kerran vieraissa, kun FC Haka vei voiton 7-3 torstai-iltana Valkeakoskella. Keli oli suotuisampi kuin tiistaina, mutta vastustaja viekkaampi.

Kuva: Kati Koskinen/LaVe

T15 aloitti kevätkauden keskiviikkoiltana Turengissa, jossa Tervakosken Pato oli piirun verran parempi voittaen LaVen tytöt lukemin 2-0. Tuore maalivahti hoiti hyvin tonttinsa ja koko joukkue pelasi parastaan. Hyvillä mielin kohti kotipeliä, joka pelataan keskiviikkona 15.5. Untulassa klo 19.

P/T10 pelasi keskiviikkoiltana kauden ensimmäisen turnauksensa Tammelassa. Pelit olivat tiukkoja ja vähämaalisia Laven voittaessa kaksi peliä (1-0 ja 3-1), pelaten yhden tasurin (2-2) ja häviten yhden niukasti (1-0). Hyvä turnaus kauden alkuun isolla kentällä!

Perjantai-iltana oli sen sijaan KPR:n kauden avauspeli Padasjoella. FC Rellu oli parempi ja LaVe lähti kotimatkalle 1-2 lukemissa. KPR:n seuraava peli vieraissa 20.5.

P/T8 ja Papat aloittavat kautensa tulevalla viikolla vieraspelien merkeissä.

Toukokuun kotipelit:

Ke 15.5. klo 19:00 Untula LaVe T15-FC Kangasala

Ma 20.5. klo 18:30 Untula LaVe PT12-Pato/Valkoinen

Ti 21.5. klo 18:30 Untula LaVe Papat-Ylöjärven Ilves

Su 26.5. klo 18:00 Turva LaVe KPR-ACE/2

To 30.5. klo 18:00 Turva LaVe Edustus-Sopu

Anniina Mäki
Kirjoittaja on Lammin Vedon tiedottaja

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.