Lauantai 16.02.2019
Nimipäivät: Kai
Lammi
Verrattain selkeää
6°C
Tuuli: 3 m/s P
 

Kukkakauppa jatkaa entisin kujein

Lammilainen kukkakauppa ja hautaustoimisto Seppo Kouhia jatkaa toimintaansa entisin askelmerkein, vaikka yrittäjä onkin yrityksessä vaihtunut. Hämeenlinnalainen Marja Yli-Paappala-Juopperi on luotsannut yritystä kesäkuun alusta. Hän kertoo saaneensa mukavan vastaanoton lammilaisilta.

– Asiakkaat ovat toivottaneet tervetulleeksi Lammille, oikein kivasti on otettu vastaan, sanoo Marja Yli-Paappala-Juopperi.

Yrittäjä Marja Yli-Paappala-Juoppari on ottanut ohjat Kukkatalo Kouhia Oy:stä, ja jatkaa Seppo Kouhian jalanjäljissä kukka- ja hautaustoimistoyrittäjänä. Kuva: Susanna Mattila

Aiemmin maanviljelijänä toiminut yrittäjä on ottanut tuntumaa hautaustoimistoyrittäjyyteen viime marraskuusta alkaen Iittalassa ja Parolassa, kunnes talvella silmiin sattui video Seppo Kouhian Kukkatalolta. Kaupathan siitä syntyivät, ja keväällä Marja kävi Ahlmanin maatalousoppilaitoksessa kukkasidonnan kurssin.

Suuria muutoksia ei ole Kukkatalon toimintaan odotettavissa. Salla Uotila jatkaa työntekijänä keskittyen kukkasidontaan ja asiakaspalveluun.

– Yrityksen nimi on Kukkatalo Kouhia Oy, sain Sepolta luvan käyttää tuttua nimeä, Marja Yli-Paappala-Juopperi kertoo.

Salla Uotila tekee pääasiassa Kukkatalo Kouhia Oy:n kukkasidonnat. Marja Yli-Paappari-Juopperi on käynyt keväällä myös kukkasidonnan kurssin. Kuva: Susanna Mattila

Susanna Mattila
Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.