Lauantai 16.02.2019
Nimipäivät: Kai
Lammi
Selkeää
6°C
Tuuli: 3 m/s P
 

Huovintiellä hoidetaan niin ihmisiä kuin eläimiäkin

Entisessä Säästökarin talossa Huovintiellä on asukkaat nyt kaikissa huoneistoissa. Toukokuun alussa Huovintiellä ovensa avasi Hierontapaikka Oranssi alue ja kesäkuun alussa taloon muuttivat kauneushoitola AnTe Studio ja eläinlääkäri Ulla Eerola.

Annika Joeäär toivoo löytävänsä toisen kampaajan vuokratuoliyrittäjäksi AnTe Studiolle. Kuva: Susanna Mattila

Huovintien liiketalossa hoidetaan siis paitsi ihmisten kropat, hiukset, kynnet ja jalat kuntoon, huolehditaan myös eläinten hyvinvoinnista sekä tarkistellaan toisinaan sammuttimiakin. Sammutustekniikka Oy on talon nykyisistä vuokralaisista pitkäaikaisin. Mika Hirvonen toi yrityksensä Lammille vuoden 2017 alussa Helsingistä.

AnTe Studion Annika Joeäär kertoo ajaneensa useamman kerran Huovintietä ja katselleensa vuokrattavana -lappua entisen Säästökarin liiketilan ikkunassa. Lopulta tila alkoi kiinnostaa niin paljon, että täytyi mennä omistajan puheille. Annika ja Aneth Juhkam kertovat olevansa erittäin tyytyväisiä uusiin tiloihinsa. Entiseen Grönin talon toimitilaan verrattuna tilaa on nyt enemmän, katto on korkeammalla eikä tiloissa ole turhia väliseiniä.

Aneth Juhkam ja Annika Joeäär ovat tyytyväisiä avariin ja valoisiin tiloihinsa Huovintien liikekiinteistössä. Kuva: Susanna Mattila

– Halusimme avointa ja avaraa tilaa, ja saimme itse suunnitella liiketilan juuri sellaiseksi kuin toivoimme. Tilaa on niin paljon, että olemme etsiskelemässä toista kampaajaa, vuokratuoliyrittäjälle on oma työpiste varattuna, Annika Joeäär kertoo.

Asiakkaat ovat löytäneet uuden tilan Annikan mukaan hyvin. AnTe Studiolla Annika Joeäär tekee kampaajan työt sekä ripsien pidennyksiä, Aneth Juhkam tekee jalka- ja käsihoitoja, geelikynsiä, ripsien pidennyksiä, tatuointeja ja kestopigmentointeja. Lisäksi Studiolla on kaksi solariumia.

Susanna Mattila
Lammille.fi

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.